Vacature Activiteitenbegeleider!

Een nieuw avontuur?

We delen samen dezelfde passie, namelijk die voor de zorg!
En jij bent dus misschien ook nog eens toe aan een uitdaging? …nou, wij ook …!

Want op 1 oktober 2023 zijn wij onze nieuwe dagbesteding gestart in de haven van Katwijk. Door de talloze aanvragen bereiden wij onze werkzaamheden nu al verder uit en zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een activiteitenbegeleider voor 16 uur per weekMeer weten? Download hier het basisfunctieprofiel en hier het uitgebreide functieprofiel.

“Veel van onze idealen zijn onderdeel van een veel groter ideaal. De wereld een beetje mooier maken.”

Betekenisvol werk

Activiteitenbegeleider...en hoe wij dat zien!

Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van een mooie dag voor onze doelgroep. Je stelt onze gasten op hun gemak, gaat respectvol met hen om én gebruikt waar gepast de nodige humor! Je geeft de dag creatief vorm, maar houd het soms ook gewoon lekker simpel. Je werkt samen met vrijwilligers die het fijn vinden op jou te kunnen leunen, maar ook graag zelf gehoord willen worden!

Wij zoeken iemand met hart voor ouderen. Die van aanpakken weet, maar ook de rust heeft om het overzicht te bewaren. Ervaring in het werken en begeleiden van ouderen met dementie op een dagbesteding is gewenst!

Je gaat op 2 dagen per week (16 uur per week, dagen in overleg) het dagbestedingsprogramma zelfstandig vormgeven. Ondersteuning hierbij wordt door de zorgcoördinator gegeven.

Voor, door en mét elkaar!