Een zee van gastvrijheid

Herberg Thuis

Mantelzorgondersteuning

Naast dagbesteding op Herberg Welgelegen en locatie De Reedery bestaat er ook mantelzorgondersteuning vanuit Herberg Thuis. Want, mantelzorg kan zwaar zijn, met hoeveel liefde je het ook doet. Met een Buddie (een maatje) kun je als mantelzorger blijven zorgen voor wie je liefhebt, zónder jezelf te verliezen. Hoe mooi.
Hoe het werkt | Herberg thuis is een online platform en brengt vraag en aanbod samen. Zelf op zoek naar een Buddie die past! Uiteraard volgt daarop eerst een kennismaking. Klikt het? Dan kunt u van start. Samen met de Buddie naar de markt, een kop koffie drinken, wat u vraag maar is. De Buddie stapt in en geeft zo ruimte aan mantelzorger en / of familie. Veilig en vertrouwd.
Herberg Thuis werkt gemakkelijk en lokaal zodat zorg weer kan zijn zoals zorg bedoeld is. Gratis kunnen we het niet maken, maar het uurtarief is laag zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken. Dat de dienst betaald is maakt ook dat er gerekend kan worden op hulp en er vervanging komt waar nodig.

Herberg Thuis

Wilt u hier meer over weten?